Мениджърът на Челси Маурицио Сари съвсем в реда на нещата бе доста разочарован след домакинската загуба с 0:2 от Манчестър Юнайтед в 1/8-финалите за ФА Къп и отпадането на тима от турнира.

Той призна също, че призивите на феновете за неговото уволнение изобщо не го притесняват и е по-загрижен за резултата и играта на отбора си.

В началото на пресконференцията той бе запитан, дали до момента през своята дълга кариера е преживявал нещо подобно - феновете да искат оставката му, той отговори, че май му е за първи път.

"За всичко си има първи път", обяви Сари на пресконференцията след мача.

"Аз съм притеснен повече за резултата, отколкото за феновете на отбора. Разбира се, мога да разбера тяхното разочарование. Резултатът не беше много добър, а ние отпаднахме от ФА Къп".

"През второто полувреме играхме много несполучливо, но си мисля, че през първото показахме добра игра. Нуждаем се от повече агресия и повече решителност, и си мисля, че нещата ще започнат да се получават".

"Трябва да бъдем по-умни, по-бързи и да материализираме ситуациите, които създаваме. Също така се нуждаем от повече движение, когато топката не е у нас и трябва някои от играчите да се нагърбват индивидуално в някои ситуации".

"Дали играчите още ми вярват и подкрепат? Мисля, че да. Не съм сигурен, но мисля, че да".