Десният бек на ЦСКА Иван Турицов е под въпрос за гостуването на Локо Пд в неделя, пише "Тема спорт". Той получи контузия в мача на младежкия национален отбор срещу Латвия (0:0) и бе заменен принудително още през първото полувреме.

Най-новото попълнение Томи Юрич почти сигурно ще отпадне от групата за визитата на "Лаута". Той не взе участие в контролата с Пирин заради лека травма, която най-вероятно ще го извади от 18-те за визитата в неделя. От групата ще отпадне и Митко Митков, както и трайно контузените Бикел и Енрике. Утре ще стане ясно и кой от чужденците извън ЕС също няма да намери място сред 18-те, като дилемата за пореден път е между Жеферсон и Давидов.

"След двубоите на националните отбори единствените, които все още не са се прибрали в София, са Иван Турицов и Валентин Антов. Те бяха част от състава на България U21 за гостуването на Латвия. Антов игра цял мач, а Турицов беше заменен заради контузия", съобщиха от ЦСКА на сайта си. ЦСКА ще провежда заниманията си на базата в Панчарево до събота, когато отборът заминава за Пловдив.