Риад Марез е по-добър футболист, отколкото бе преди трансферната сага с Манчестър Сити, обяви мениджърът на Лестър Клод Пюел. 

Алжирецът отказа да тренира в продължение на няколко дни, след като Лисиците отказаха да го пуснат при Гражданите, въпреки примамливата оферта. 

Миналия уикенд той се завърна в групата на отбора и се появи след почивката при загубата с 1:5 на „Етихад“, като според наставника Марез вече е преодолял разочарованието и дори играе по-добре. 

„Аз мисля, че той дори е по-добър отпреди. Наслаждава се на тренировките със съотборниците си. На добро ниво е и няма никакви проблеми“ заяви Пюел. 

„Мисля, че трябва да спрем да говорим вече за Риад. Той се върна, игра срещу Ман Сити, така че трябва да продължим напред, а той да започне отново да играе. Сега най-важно е бъдещето“ добави той. 

Много е вероятно Марез да стартира в сблъсъка от 5-ия кръг за ФА Къп в петък срещу Шефилд Юнайтед от Чемпиъншип, след като Пюел обяви, че ще пусне силен състав за мача, като капитанът Уес Морган също ще играе, тъй като е възстановен от  контузията си.