Германия и Испания ще спорят за титлата на Евро 2019 за младежи до 21 години. "Ла Фурия" размаза Франция с 4:1, въпреки че изоставаше в резултата. Срещата на стадион "Мапей" в Реджо Емилия бе ръководена от българския съдия Георги Кабаков, който имаше доста работа, като отсъди по една дузпа и за двата отбора. Шампионът Германия постигна доста трудна победа с 4:2 над Румъния.

Франция поведе срещу Испания в 14-ата минута, когато Джеф Рейне-Аделаид бе задържан на скорост в наказателното поле и Георги Кабаков отсъди дузпа, а Жан-Филип Матета отбеляза.

В 27-ата минута Марк Рока изравни резултата след корнер. В добавеното време на първата част Испания успя да излезе напред чрез Микел Оярсабал, който бе точен от дузпа.

Две минути след подновяването на играта Фабиан Руис изведе Дани Олмо в наказателното поле и той покачи на 3:1. В 65-ата минута Борха Майорал покачи на 4:1.

Германия обърна Румъния с 4:2, но трябваше доста да се потруди. Шампионите откриха резултата в 21-ата минута с попадение на Надием Амири. Румъния обаче успя да направи пълен обрат до почивката с два гола на Георге Пушкаш. 

В началото на второто полувреме Джан-Лука Валдшмид изравни от доста спорна дузпа. В 90-ата минута отново Валдшмид изведе германците напред след заучено изпълнение от фаул, а в добавеното време Амири реши всичко в полза на своя тим също от пряк свободен удар за крайното 4:2.

Румъния пък завърши мача с 10 души, след като Паскану бе изгонен.