ПСЖ ще се опита да се подсили с две от най-важните фигури на италианския хегемон Ювентус – треньора Макс Алегри и нападателя Пауло Дибала.

Според La Gazzetta dello Sport тактикът от Ливорно е един от основните кандидати за заместник на Унай Емери, който е сигурен пътник след края на сезона заради отпадането от Реал Мадрид на 1/8-финалите в Шампионска лига с общ резултат 1:5. Алегри има договор с "бианконерите" до 2020 г. и за момента няма индикации, че иска да напусне. Останалите спрягани имена за нов треньор на ПСЖ са мениджърът на Челси Антонио Конте и Луис Енрике, който в момента е свободен.

В същото време Calciomercato пише, че парижани и Реал Мадрид проявяват сериозен интерес към перлата на "Старата госпожа" Пауло Дибала. Според информациите, френските богаташи ще се насочат към техничаря при продажба Неймар на "Сантяго Бернабеу". Ако не се стигне до подобен трансфер, тогава "кралският клуб" ще направи опит да привлече аржентинския национал.

Изданието съобщава още, че Юве е готов да изслуша предложения за Дибала и да го продаде при изгодна оферта. През този сезон 24-годишният футболист има 21 гола във всички турнири.