За футболен клуб Левски е от изключително значение партньорството със здравна група Аджъбадем, заяви изпълнителният директор Красимир Иванов, след като двете страни продължиха споразумението помежду си и ще продължат да си партнират.

"Доволни сме от партньорството ни с Аджъбадем. То е отвъд формалната страна. Получаваме висококачествена услуга, работейки с болниците в групата. Всичко, което ние правим, рано или късно опира до ползването на медицински услуги. За нас е важно те да бъдат качествени. Другото много важно нещо е способността на една огромна организация като тяхната да работи в нашия ритъм. Неведнъж сме ги поставяли в ситуация да им се обадим в петък вечерта в 6 и да им кажем, че имаме нужда сутринта нещо да се случи. Може би това е присъщо на болничната дейност, но за нас е много важно да знаем, че имаме такъв партньор. Това е и образователен процес, защото научаваме много от хората, които работят в болницата", заяви изпълнителният директор на Левски.

"Нашите футболисти играят много мачове и за нас е от критично значение да разчитаме на Аджъбадем. Искам да им благодаря, защото нашето партньорство е насочено и към феновете. Всички наши картодържатели ползват солидни отстъпки в услугите, които болниците предлагат", добави той.

"Радвам се, че болничните заведения работят с нашия клуб. Ние трябва да бъдем здрави, за да играем по най-добрия начин. Аз също имам опит с Аджъбадем, защото жена ми е посещавала болницата. Решихме тук да имаме нашето дете и съм доволен", каза халфът Хали Тиам.

Запитан за дали е наясно какъв е прякорът му сред феновете (б.а.- "Доктора") и дали му харесва, Тиам отговори смеейки се: "Не го мразя със сигурнсот. Знам какъв е, да".