Левски официално представи новия си генерален спонсор. Това е букмейкърската компания „Efbet”. Контрактът беше официално презентиран от изпълнителния директор на „сините“ Красимир Иванов и от представителя на новия спонсор Валентин Божилов.

Новият вратар на Левски Николай Михайлов и голмайсторът на тима Станислав Костов представиха визията на екипите, с които „сините“ ще играят от пролетния дял на шампионата. Въпреки предварителните очаквания Красимир Иванов не говори по финансовите проблеми на клуба, за които се говори в последните дни.

„Щастливи сме, че продължаваме да работим по-активно с Левски. Работим заедно с 4 години. Сега ставаме генерален спонсор. Впечатлени сме от проектите за връщане славата на клуба. Затова искаме да помогнем на Левски да стане финансово стабилен, за да може да постигне целите си“, коментира Валентин Божилов

„От началото на пролетния полусезон логото на фирмата ще стои отпред на екипите. За нас е важно, че с това партньорство ще успеем да се възползваме не само от финансовата помощ, но и от професионализма на хората на новия спонсор“, обяви Красимир Иванов.

„Договорът е тригодишен. Финансовите параметри са значителни за нашия пазар, но не можем да разкрием детайлите по тази част на контракта. Самите проекти на партньорството всички ще ги виждат в бъдещето. Не искаме да разкриваме от един път всичките идеи, които имаме. С началото на пролетния дял от шампионата ще видите много повече от партньорството ни с Efbet”, призна изпълнителният директор на „сините“.