Още по темата

 

Станислав Костов не е очарован от офертата на Акхисар, но това няма да откаже комшиите от него. Авторитетният вестник „Сабах" твърди, че той е най-сериозната алтернатива пред ръководството на тима за подсилването на състава.

Носителят на Купата на Турция за 2018 година е застрашен от изпадане. Освен него комшиите са се прицелили в още двама нападатели - нигерийците Кенеди Игбоананике и Ефе Аброзе.

Последният е свободен агент, след като отказа офертата на Хибърниънс да остане в Единбург, но е желан от тимове от Острова. „Сабах" твърди също, че Левски е приел предложението на Акхисар.

Сега остава само Станислав Костов да каже „Да", за да се осъществи сделката. Костов замина със „сините" за Кипър, където ще мине цялата зимна подготовка на столичани. Очаква се обаче той да напусне при първата оферта, която го устройва. 

Акхисар записа и още един минус. Тимът бе принуден за развали сделката с Райко Ротман, който уж бе подписал за 2,5 години. Причината за това е, че клубът отказа да му преведе парите по договора, които той искаше накуп още на момента.

Костов привлече вниманието на чуждите клубове с отличната есен, която направи, въпреки че Левски изостана сериозно в битката за титлата. Нападателят записа 16 гола в 20 мача и дори си осигури повиквателна за националния отбор.