Левски остана без победа в седемте си контроли на лагера в Кипър, след като завърши 1:1 в днешната последна проверка на Острова срещу елитния сръбски Чукарички. Възпитаниците на Георги Дерменджиев се прибират утре в София, където ще се готвят за старта на шампионата в Първа лига в края на следващата седмица. 

Последното попълнение в състава на "сините" Валери Божинов започна като титуляр и игра през първото полувреме, след като вчера се присъедини към състава на лагера в Агиа Напа.

Давиде Мариани откри резултата за софиянци на мокрия терен в Пиргос още в седмата минута, след като беше изведен сам срещу вратаря от Паулиньо. Именно бразилецът пропусна страхотно положение при минута по-късно, когато беше намерен на десния ъгъл на малкия пеналт от Божинов, но не успя да засече добре и топката премина край целта.

След почти половин час Иван Горанов се измъкна в чиста позиция след пас на Паулиньо, но вратарят Неманя Стеванович излезе напред, хвърли се в краката му и го блокира.

Чукарички изравни в 32-ата минута, когато Александър Джорджевич беше изведен в наказателното поле зад гърба на защитата на Левски, финтира Николай Михайлов и на празна врата пусна топката в мрежата за 1:1.

В 38-ата минута Божинов направи невероятен пропуск. Нападателят получи пас по тревата от дясно от Жерсон Кабрал, но от 7-8 метра стреля над празната врата. След почивката единборствата преобладаваха, а и двата състава не успяха да стигнат до чисто положение. 

В средата на втората част резервата Илия Димитров пострада при борба за висока топка в наказателното поле на съперника и беше заменен принудително от Серджиу Буш.

Състав на Левски: Николай Михайлов, Милош Цветкович, Давид Яблонски, Нуно Рейш, Иван Горанов, Хали Тиам, Мартин Райнов (83-Илия Юруков), Давиде Мариани (78-СТанислав Иванов), Жерсон Кабрал (46-Илия Димитров, 64-Серджиу Буш), Паулиньо, Валери Божинов (46-Станислав Костов)