Още по темата

 

Евентуално идване на Васил Божков на „Герена“ би се отразило положително на Левски. Това е мнението на бившия собственик на "сините" Тодор Батков, който разкри кое е най-голямото перо в задълженията на клуба, но изрази мнение, че няма да се стигне до фалит на клуба. 

Както е известно, Gol.bg беше първата медия в страната, която написа за сензационното влизане на Васил Божков на "Герена". 

"Основното перо е прекомерно високият разход за трибуната. Прекалено скъпо излезе съоръжението. Това тежи и някой трябва да го плаща. В Левски трябва човек със сърце, душа, с пари, и то "дълги" пари, които да дава от сърце. Това, което се носи из средите, ако се случи, ще бъде добре за Левски", заяви Батков пред bTV.

"Няма как да стане начисто. Даже и Гриша Ганчев не можа да започне начисто, както виждате. Наложи се да плати една сума от 8 милиона, ако въобще ги е платил. Не бива да се допуска Левски да се оказва в ситуацията, в която беше ЦСКА. Аз лично не вярвам да се стигне до фалит – теоретично, да, защото когато има налице дълг, който не се обслужва, всеки кредитор може да инициира такова производство", допълни Батков.