Целта пред Петър Хубчев и футболистите на Левски е да изградят добър и дисциплиниран отбор, който играе компактно и не допуска голове, заяви исландският национал Холмар Ейолфсон преди заминаването на "сините" на лагер в Австрия. 

Защитникът не е играл от повече от половин година заради контузия. Той обаче започна лятната подготовка заедно със своите съотборници.

"Засега всичко е наред. Опитвам да правя нещата по-бавно, защото иначе е опасно. Чак сега започнах тренировки и може би ще ми трябва месец, месец и половина. Когато се почувствам комфортно, ще бъда отново на терена. Положително настроен съм", каза исландският национал.

"Първата седмица беше много добра. Имаше много тичане, но имаше и футбол. Ще имаме повече време в Австрия, но до момента всичко е добре", продължи Ейолфсон.

"Очаквам добра комуникация (с новия съотборник Янис Каргас) и стабилна игра в защита. Трябва да бъдем компактни и да не допускаме голове. Ще построим добър, дисциплиниран отбор. Имаме само една седмица заедно, но за момента всичко изглежда добре", завърши той.