Треньорът на Левски Петър Хубчев успя да сдържи емоциите си след драматичното елиминиране на Лудогорец от 1/4-финалите за Купата на България. "Сините" се наложиха след дузпи на "Герена", а в 94-ата минута вратарят Милан Миятович хвана удар от бялата точка на Драгош Григоре.

"Емоциите бушуват, но трябва да ги подтиснем. Нямаме време за емоции. Изиграхме тактически дисциплиниран мач. Знаехме как трябва да изглеждаме и за разлика от предишните срещи ни се получи. Доволни сме от всички. Но трябва да видим как ще продължим с ротациите. Имаме проблеми със състава".

"Гледах изпълненията. Откъдето трябва. Не сме тренирали дузпи. Не сме се замисляли за това. Едва ли ще се случат нещата с няколко такива тренировки. Каквото и да стане, просто се разбрахме сериозно да се бият дузпите. Бяха концентрирани футболистите. Максимално. Усетих, че в един момент точно феновете вдигнаха и задържаха отбора. Те бяха причината да сме на толкова сериозно ниво. Имаме важен мач. За това мислим в момента", заяви Хубчев.