"Идването ми в Лудогорец е стъпка нагоре в кариерата ми", заяви най-новото попълнение на тима Станислав Манолев.  Днес той получи фланелката с номер 11 от изпълнителния директор на шампионите Ангел Петричев. Манолев изрази задоволството си от това, че Лудогорец го е поканил в отбора. 

"Гарантирам, че ще дам всичко от себе си да повиша качеството на отбора, за да може да се пребори за групите на Шампионската лига. Очакванията ми са да станем шампиони и да вземем купата на България, дай боже да влезем и в групите на Шампионската лига", допълни футболистът.

Изпълнителният директор Ангел Петричев подчерта, че всички в клуба са щастливи, че Станислав Манолев е вече футболист на Лудогорец, тъй като по думите му той е част от визията на ръководството за развитието на отбора, симбиоза между опитни футболисти, които са играли на международната сцена и млади попълнения, които ще има в Лудогорец. 

Днес официално бе обявено и за подписания договор с талантливия нападател Чибота, така, че продължаваме по график, както сме планирали нещата, коментира Петричев. Той изрази надежда, че специалистите от селекционния съвет на Лудогорец ще успеят да привлекат сега и през летния трансферен прозорец всички момчета, които са набелязани в момента. Нашиите скаути пътуват из цяла Европа, гледат футболисти, така че Лудогорец стъпка по стъпка да надгражда и ако има играчи, които бихме харесали и биха вдигнали нивото бихме ги привлекли в нашия състав, допълни Петричев.