Един от бразилците в Лудогорец даде ясен знак, че иска да напусне клуба. Става дума за защитника Рафаел Форстър, който е силно желан от Ботафого. Той разкри своите планове пред изданието Fogaonet.com, цитирано от "Меридиан мач".

„Ще направя всичко за Ботафого. Много ми се иска отново да работя с Пауло Аутуори, да науча повече от него и да покажа своя потенциал“, коментира Форстър.

„Моето желание е да се върна в Бразилия“, добави Форстър. Въпросът е, че русокосият защитник има договор с Лудогорец за още 2 години и няма как да отиде в "Ботафого" без пари. За целта бразилците ще трябва да платят за неговите права.

Форстър бе един от героите на есента, когато игра силно в групите на Лига Европа, като вкара два гола при успеха с 3:0 над "Ференцварош" в Будапеща.

След идването на Павел Върба обаче бразилецът изпадна тотално от състава и вече е със статут на резерва. Иначе Форстър бе привлечен през лятото на 2017 година от украинския Заря Луганск, като бе титуляри при Пауло Аутуори, докато легендарният наставник водеше „орлите“.

Форстър има общо 49 мача за Лудогорец във всички турнири (29 в Първа лига, 5 за купата и Суперкупата и 15 в Европа). През миналото лято и през януари към Форстър имаше оферти от чужбина, но в крайна сметка до сделка не се стигна и той продължи кариерата си в Разград.