Капитанът на Левски Живко Миланов поднесе извиненията си след загубата на "сините" с 0:3 от АЕК Ларнака.

В края на първото полувреме на срещата защитникът влезе твърдо на Начо Касес. Санкцията бе пресилена, тъй като на повторението се виждаше, че испанецът преигра в ситуацията.

"Даже не знам дали същият човек ме бутна при корнера преди това. За мен няма никакъв жълт картон. Ако така се дава жълт картон във футбола, в десетата минута трябва да си с червен картон.

Посегнах за топката, нищо повече. Още при първия картон направих шпагат, прескочиха ми крака, топката излезе в тъч и получих жълт картон. Даже не даде фаул.

Хубавото е, че след два дни имаме друг мач. Ще е доста тежко продължаването в Европа, но трябва да гледаме следващия мач. Щом сме загубили и съм получил червен картон, какво да кажа… Извинявам се, че останаха с 10 човека моите съотборници. Това беше ключовият момент според мен - видяхте, че с нищо не ни надиграха преди почивката, ние изпуснахме положения.

От началото на годината отборът ни играе добре, атакуващо, не седим в защита, и днес се опитвахме първото полувреме. Обрат срещу АЕК?

Със сигурност ще е трудно, но във футбола няма невъзможни неща. Ще видим как ще свърши. Първо идва мач с Ботев (Пловдив), после ще мислим за АЕК", каза Миланов.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flevskiofficial%2Fvideos%2F357191788292958%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>