ЦСКА - Царско село, двубой от 10-ия кръг на efbet Лига, стадион: "Българска армия", начало: 20:00 часа.

Вероятен състав на ЦСКА: Бусато, Турицов, Албентоса, Занев, Жеферсон, Малинов, Бикел, Кери, Мазику, Соу, Евандро.

Вероятен състав на Царско село: М. Димитров, Й. Минев, Марков, Хашев, Кавдански, Юсеин, Ната, В. Минев, Б. Кацаров, Антуи, Г. Минчев.

Прогноза на Gol.bg:

ЦСКА изостава на 5 точки от Лудогорец и това се дължи на едва четири победи в началните девет мача от началото на родното първенство. 

Този пасив бе натрупан още в първите два кръга, когато бе спечелена само точка, а в последвалите кръгове като издънка може да приемем единствено равенството с Дунав в Русе. 

Преди седмица нападателят на "червените" Али Соу успя да донесе победата за своя отбор със страхотен гол през второто полувреме на гостуването на Ботев в Пловдив.

ЦСКА има точка повече от Арда и Берое и е на един пункт от третия Локомотив Пловдив. В момента битката в топ 6 е много оспорвана, като след този кръг може да настъпят доста промени. Промените в състава на "армейците" ще са минимални, като най-вероятно изваждането на Отабор от 11-те ще е единствената от тях.

Треньорът Никола Спасов и Царско село пък изпитаха радостта от първите две шампионатни победи и серия от три мача без загуба, но последните две срещи бяха загубени. 

"Царете" отбелязаха по два гола във вратата на Витоша и Локомотив, но инкасираха по три за пораженията с 2:3. Сега пред новаците в елита стои ново тежко гостуване, а до момента на чужд терен бяха добавени четири точки – победа над Ботев Пловдив и равенство с Етър.

Царско село е на незавидното 13-о място в класирането на родното първенство с актив от 8 точки, но са само на два пункта от осмия Славия.

Прогноза: ЦСКА - Царско село 3:0