Галерия

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов заяви, че равенството срещу Косово 1:1 може да се окаже полезно в битката за класиране на Евро 2020. Той похвали представянето на домакините в Прищина и добави, че това хич не е слаб отбор. 

"Тежко гостуване за нас, мачът започна добре, с течение на времето се уморихме и им дадохме инициативата на съперника. Отборът им е млад и добър и мисля, че ще затруднят доста от отборите в нашата група. Най-важното е сега всички да сме здрави и да се върнем в още по-добра форма през юни. Нормално е младите момчета да са малко притеснени, трябва да работят, бъдещето е пред тях. Някои може да кажат, че е трябвало задължително да вземем трите точки, но видяхте играта на Косово".

"Всеки отбор след Англия може да взима точки и като домакин, и като гост. Борим се мач за мач и да печелим максимален брой точки. Не е приятно дадени медии да публикуват разни неща преди важен мач, но явно го има това в България. Днес отговорихме с момчетата, аз лично се гордея с този отбор", каза Ники Михайлов.