ПСВ Айндховен - Интер, среща от група "В" на Шампионската лига, стадион "Филипс стадион", начало 22.00 часа.

Последните 10 срещи на ПСВ във всички турнири: Общо 9 победи и 1 загуба. От тях 4 победи в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 3 победи и 1 загуба в последните 4 гостувания.

В последните 2 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 2 победи и нямат равен мач. На домашния терен на ПСВ Айндховен имат изиграна само 1 среща, като победители са били гостите.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. ПСВ се намира в страхотна форма, като в Холандия мачка всичко наред и седем победи от седем мача. Холандците паднаха тежко при гостуването си на Барселона и сега ще хвърлят всички сили поне за равенство, което би им запазило шансове за класиране в следващата фаза на турнира.

Интер от своя страна започна трагично сезона в Италия и записа няколко срамни резултати, но в последно време намери формата си и е в подем. В първата си среща от групата "нерадзурите" направиха страхотен обрат срещу Тотнъм и сега ще са доволни и на точката при това тежко гостуване.

Последно двата отбора играха един срещу друг през 2007 година. Тогава в груповата фаза на Шампионска лига Интер записа две победи. ПСВ има проблеми със състава си, като аут от срещата е Райън Томас, а под въпрос са Максимилиано Ромеро и Данте Риго.

За гостите няма да играят Шиме Върсалко, Далберт, Жоао Марио и Роберто Галярдини. ПСВ е в серия от 23 мача без загуба в Айндховен - 20 победи и три равенства. Интер обаче може да се похвали с пет победи от последните си шест гостувания.

Това е предпоставка за здрава битка, като загубата е неприемлива и за двата отбора, най-вече за холандците. Домакините са много здрав отбор, който разчита на отборната игра и като нищо ще си вземат трите точки.

Резултат: ПСВ Айндховен - Интер 2:1

Участвайте в играта на Gol.bg и спечелете награди!