Мечтата ми е да приключа кариерата си в Реал Мадрид. Това обяви капитанът Серхио Рамос и разсея информациите, че иска да напусне Белите. 

Той даде пресконференция, на която все пак потвърди, че е имал предложение от Китай, но все пак е решил да продължи да играе на „Сантяго Бернабеу”. 

„Имаше доста спекулации, така че искам  да изясня нещата. Аз съм мадридист, искам  да приключа с футбола в Реал и да изпълня договора си. Трябва да забравим лошия сезон и да мислим за бъдещето” заяви Рамос. 

„В деня, в който ще си тръгна, ще го направя на върха. Дори съм готов да играя без пари за този клуб. Наистина имах оферта от Китай, няма да лъжа за това. Ако не усещах любовта на феновете сигурно щях да си тръгна. Тук обаче се чувствам обичан и вчера се срещнах с Флорентино и всичко бе уточнено” добави той. 

„Докато се чувствам способен да играя на ниво ще бъда част от този отбор. Отношенията ми с президента са като на баща и син и отдавна не сме говорили за пари и договори, защото това не е важно за мен. Благодарен съм на феновете за страхотната подкрепа и през следващия сезон трябва да ги зарадваме. Азар е фантастичен играч, който ще бъде много полезен на Реал” каза още Рамос.