Тийнейджърът Родриго Гоеш няма да попадне в групата на Реал Мадрид за градското дерби с Атлетико, въпреки гола си през седмицата срещу Осасуна.

18-годишният бразилец бе привлече от Сантос преди година за сумата от 48 милиона евро, но дебютира за първия отбор едва в сряда. Гоеш обаче не се забави по никакъв начин и вкара първия си гол за клуба едва 90 секунди след появата си на терена.

"Знаем точно какво правим с него. Утре той ще играе за Реал Мадрид Кастия и това не променя по никакъв начин плана ни за него", каза Зидан преди двубоя с "дюшекчиите".

Родриго бе един от мнозината периферни играчи, които Зидан използва срещу Осасуна, за да могат титулярите да бъдат свежи за важния мач с Атлетико.

"Този мач не е по-специален от другите. За нас това е просто поредният шампионат двубой, който искаме да спечелим", каза още Зидан.

В групата за мача се завръщат полузащитниците Иско и Лука Модрич, които доскоро лекуваха травми. Аут е левият краен бранител Ферлан Менди, а Марсело, който играе на същия пост, е под въпрос.