Треньорът на Лион Бруно Женесио съвсем в реда на нещата бе доста разочарован след разгромната загуба с 1:5 на неговия тим на "Ноу Камп" при визитата на Барселона, след като по този начин "хлапетата" отпаднаха от Шампионската лига в 1/8-финалната фаза.

По време на пресконференцията след срещата специалистът специално похвали голямата звезда на домакините Лионел Меси, който изигра поредния си изумително силен мач за каталунците и бе в основата на разгромния успех.

"Лео бе просто невероятен тази вечер и бе в основата на победата на Барселона над нашия тим. Няма как да не призная голямата му класа. Като цяло всички очакват мачовете в Шампионската лига, за да видят гения на Меси. Много неща ще зависят от него в следващите етапи на турнира, сигурен съм в това нещо", обяви треньорът на френския тим.

"Тази вечер той бе просто в режим Шампионска лига. Той е гений и може да прави неща, които другите футболисти не могат, може да решава сам мачове. Понякога просто е неудържим и ние не успяхме да се справим с него". 

"За мое огромно съжаление не успяхме да се противопоставим на Барса, просто класите са на едно различно ниво", каза още той.