Новата звездна придобивка на Милан Гонсало Игуаин разкри защо е избрал "Сан Сиро" пред перспективата да заиграе във Висшата лига с екипа на Челси.
 

Той отсече, че единственият човек, който го е искал на "Стамфорд Бридж", е бил Маурицио Сари, а другите от лондонския клуб не са били особено ентусиазирани да го убедят да избере английската столица.

В крайна сметка Ел Пипита избра за следващо предизвикателство в своята кариера Милан и вчера официално подсили "росонерите".

"Уважението на Сари към мен не е нещо ново, но той бе единственият човек, който ме искаше в Челси. От Милан ми показаха, че държат много да стана част от техния проект. Бяха наистина настоятелни и показаха, че ме желаят много. За това и се радвам, че направих този избор", обяви той при официалното си представяне като играч на клуба.

"Мисля, че Милан има страхотен отбор в момента и ще можем да се борим за големи неща през новия сезон. Роналдо? Не съжалявам, че не останах в Юве заради него. Все пак нека да не забравяме, че вече съм играл с него в Реал (Мадрид), така че знам какво е да играеш редом до такъв футболист". За