Мениджърът на Челси Франк Лампард остана видимо разочарован след загубата на "сините" от Лондон от Уест Хям с 2:3. Специалистът заяви, че развитието на срещата е точно отражение на случващото се с футболистите му в момента.  

"Това е историята на целия ни сезон. Това е добра кампания, но имаше много подобни моменти. Днес можехме да постигнем положителен резултат, но за това трябва да си добър във всеки аспект на играта.

Ако се откажете от играта или направите една или две грешки, това ще вдъхнови опонента ви. Играчите трябва по-добре да показват своя характер, за да издържат на такива мачове.

Гледам този отбор от близко разстояние и станах свидетел на страхотни мачове, но след това възникват моменти за да укрепим позицията си. Не го правим. Това определя къде сме. Имаме много работа. Няма съмнение, че това е отлична група играчи, но ако анализираме нивото си на стабилност, всеки път има усещане, че този вид мач наближава.

Ако се отворим, опитвайки се да отбележим победен гол, тогава трябва да сме готови да тичаме назад и да се защитим. Ние сме на две точки пред Манчестър Юнайтед, който играе страхотно и върви в победна серия. Уулвърхемптън има силен сезон сезон и той е зад нас.

Лестър има страхотен сезон, а ние сме точно зад него. Важно е да гледаме напред. Разстроени сме, защото искахме да спечелим мача. Няма смисъл да унивам, но мога само да кажа, че трябваше да спечелим тази вечер", каза Лампард.