Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи като „шега” информациите, че клубът е готов да се раздели с по-голямата част от отбора. 

По-рано през седмицата се появиха слухове, че повечето футболисти са за продан през лятото, като сред тях е дори Маркъс Рашфорд. Нидерландецът обаче реагира доста остро, след като бе запитан как ще коментира всичко това. 

„Това е някаква шега! Откакто работя тук всяко лято има интерес към 200 играчи на Манчестър Юнайтед, което изобщо не е вярно. След всеки сезон говори, че сме готови да продадем всеки един футболист. Това не е така. Бъдете по-отговорни към подобни заглавия. Пълни тъпотии!” сопна се Тен Хаг на журналистите. 

„Какво трябва да направим през лятото? Както винаги да свършим доста работа, когато говорим за трансферен прозорец. Контузиите, които имахме през този сезон, оказаха твърде голямо влияние върху представянето ни. Все още не сме на нивото на очакванията към клуба, така че трябва да наваксаме. Трябва да се подобрим, но със сигурност основата на този отбор е много добра. Просто травмите бяха повече” добави той и се изказа доста ласкаво да Джейдън Санчо, който игра силно снощи срещу ПСЖ. 

„Той е много добър футболист и показа, защо Манчестър Юнайтед го купи и е толкова високо ценен от нас. Радвам се за Джейдън, но да видим какво ще стане в бъдеще. Все още много играчи искат да бъдат при нас, въпреки че няма да играем в Шампиоската лига” каза още специалистът, чието бъдеще също остава под въпрос.