Двамата изпълнителни директори на ЦСКА Стоян Орманджиев и Филип Филипов дадоха пресконференция след промяната в собствеността на клуба. Първата тема, която се засегна по време на брифинга, очаквано се оказа тази за изграждането на стадион „Българска армия“.

В началото на пресконференцията  Орманджиев се извини за свои думи в Instagram след дербито с Левски, след които от „синия“ клуб се почувстваха обидени.

"Бих искал да използвам възможността да честитя рождения ден на клуба. Да се надяваме, че ще обогатим тази история и инфраструктура. Искам да благодаря на всички, които ми честитиха рождения ден и бих искал да се извиня на всички, които съм обидил в социалните мрежи. Искам да успокоя цялата армейска общност, че стадионът ще бъде построен. Не е случайно, че сме стигнали толкова напред с ремонта. Николай Веселинов е човекът, който е жалбоподател. Ние имаме решение в наша полза. Той е незаинтересована страна в случая. Неговата жалба е недопустима и се надяваме, че съдът ще предприеме необходимите мерки. Ние продължаваме да работим.

Към момента са внесени 7 милиона и малко. Скоро ще се изравни стойност от 28 милиона и малко“, заяви Орманджиев.

Каквото зависи от клуба, то се прави. Всичко върви добре. Единственото, което се бави е забавянето от недоброжелатели. Това, което прави ръководството говори и следното. Крайният срок за довнасяне на сумата в капитала на дружеството е февруари следващата година, но тази сума от 20 млн. ще бъде внесена следващата седмица. Сами виждате какви намерения имат собственика. До момента са внесени малко над 7 млн. лева.“, допълни по темата Филипов.