Яростта на Уейн Рууни от червения картон, който получи срещу Португалия, и от отпадането на Англия от Световното първенство все още не го е напуснала. И по всичко изглежда, че ще изкара яда си върху съотборника си в Манчестър Юн, когото той счита за главен виновник за получения червен картон.

Човек от лагера на Англия призна, че нападателят едва е бил удържан да не нахлуе в съблекалнята на иберийците след двубоя. “На закуска на следващия ден Уейн каза, че просто ще го разцепи на две и ще му тресне един в лицето. Той иска да изравни резултата по своя си начин и никой не може да промени това”, заяви човек от щаба на Англия, цитиран от вестник “Сън”.

Както е известно, Рууни настъпи Рикардо Карвальо в слабините, след което Роналдо се приближи до рефера, искайки обяснение, англичанинът не издържа и леко го блъсна, след което бе изгонен. Бъдещето на португалеца в Юнайтед пък изглежда доста неясно, тъй като той влезе в конфликт и с Рууд ван Нистелрой, а и вече изрази желанието си да премине в Реал М.