В сериозен скандал се забърка английският национал Люк Шоу, който очевидно не прави големи трагедии от отпадането на "Трите лъва" от Мондиал 2014 в Бразилия.

Вестник "Сън" разкрива, че часове след поражението с 1:2 от Уругвай, националът се опитал да организира тройка със "зайчето" на списание "Плейбой" Карла Хоу и нейната близначка Мелиса.

18-годишният бек Шоу, който не влезе в игра срещу южноамериканците, започнал да си разменя закачливи съобщения с 24-годишната Карла, придружени с голи снимки.

Тийнейджърът успял да влезе под кожата на кака си Карла и когато бил близо до това да влезе и в кревата й, тя му изпратила снимка и на своята близначка Мелиса.

Националът направил грешката да попита кога тримата ще си направят тройка, при което Карла отговорила, че не дели сестра си с никой. Така флиртът приключил набързо, защото симпатичната англичанка очаквала нещо сериозно от футболиста.

"Останах отвратена от него в момента, в който ме попита за тройката. Оказа се, че Люк е като всеки друг футболист. Мислех си, че той иска сериозна връзка с мен", жалва се Карла, която е бивша секс-играчка на други двама бекове - Патрис Евра и Ашли Коул.

Снимки: списание "Плейбой"