Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Всеки петък ще ви предоставяме нашата нова рубрика "Бисери на седмицата". В нея вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните седем дни.

Предоставяме ви нашият избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много. Приятно забавление! :)

 

Кристиано Роналдо може да е гениален футболист, но явно не е джентълмен. За това говорят думите на бившата му половинка Ирина Шейк:

„Искам да е верен и честен, да е джентълмен, който да знае как се отнася с жените. Мъжете, които карат жените да се чувстват нещастни, не са мъже, а момченца. Мислех, че съм имала перфектния човек до себе си, но се оказа, че съм грешала. Чувствах се грозна и несигурна“. 

 

Христо Стоичков коментира формата на Роналдо:

"Кристиано Роналдо не става, не може да вкарва след раздялата с Ирина. Дори не може да падне за дузпа".

 

Звездата на ПСЖ Златан Ибрахимович сравни футболистите на Челси с бебета:

"Най-лошото е това, което видях когато ми показа червения картон – всички футболисти на Челси дойдоха на мястото и аз се почувствах все едно около мен има 11 бебета".

 

На нападателя на Арсенал Алексис Санчес определено не му върви в любовта. След като беше зарязан от гаджето си заради флирт с Мис Чили в края на миналата година, стрелецът беше обявен за слаб любовник от своя бивша партньорка:

"В сравнение със сегашния ми приятел, Алексис е на средно ниво като любовник. Той е човек, който все още има много учи и да расте."

 

Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен върна лентата назад, спомняйки си съвместната работа с Жозе Моуриньо в Челси и времената, в които постоянно получаваше контузии:

"Наричаха ме Стъкления и това ме ядосваше".

 

Луис Адриано от Шахтьор Донецк е оптимист преди срещата с Байерн Мюнхен в Шампионската лига. Баварците удариха със 7:0 украинците, но преди мача Адриано демонстрира самочувствие 

Луис Адриано: Не идваме за равен в Мюнхен, а за победа“.

 

Треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп отново се погрижи за доброто настроение на фенове и журналисти, наричайки самия себе си "идиот":

"Отдавна зная, че съм идиот!

 

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново изригна, този път по адрес на Хасково:

„Аз лично, от сега ви казвам, гледайте мача Хасково – Славия, ако след това сложим двата мача – Левски – Хасково и Хасково – Славия, и ако след това видите някаква прилика, аз ще се прекръстя на Илия Салиев Салиев, защото сега срещу нас ще се хвърлят на живот и смърт, а тея 8:0, това си е чики-рики.“

 

Собственикът на Левски Тодор Батков коментира угрозата „сините“ да останат във втората шестица на „А“ група:

„Не е приятно да стискаме палци за вечния съперник, но след като сами сме се докарали дотам, ще се надявам да победят. В крайна сметка нашето първенство не е театър, а реално състезание.“

 

Бившият футболист на Ювентус Мауро Каморанези се изказа ласкаво за Андреа Пирло, но оплю по-младите играчи в Италия:

„Още преди бях сигурен, че Пирло може да играе до 40 г, но като гледам нивото в Серия „А“, може да бъде на терена и до 50-53 г.“

 

Треньорът на Интер Роберто Манчини остана доволен след равенството 2:2 с Наполи, но после се изхвърли:

„Сигурен съм, че този мач ще ни послужи като подготовка за Волфсбург.“

 

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остави скромността встрани след победата с 1:0 над Левски:

„Мен нищо не ме притеснява. Аз съм направил достатъчно за Лудогорец. И ако има треньор на Балканите, който може да направи колкото мен, лично ще му стисна ръката.“

 

Антон Карачанаков коментира раздялата си с ЦСКА:

„Лъчо Танев играе със Стойчо Младенов, всички искат пари, но аз ресто не връщам“.

Още Бисери можете да прочетете в новата ни рубрика