Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Представяме ви поредната порция от рубриката ни "Бисери на седмицата".

В нея както винаги вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните седем дни.

Предоставяме ви нашият избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

Приятно забавление! :)

"Едуард Ераносян остава треньор на Лудогорец"
Това обяви смело Кирил Домусчиев, след което Ераносян напусна клуба

"Даже и когато спя разсъждавам".
Кубрат Пулев направи интересно признание.

"Всеки селски кмет строи зала или стадион, който до 1 година ще е склад за ябълки"
Това обяви селекционерът на волейболните ни национали Пламен Константинов

"Не обичам да гледам Реал"
Бразилската звезда на европейския клубен шампион Барселона – Неймар, заяви, че не обича да гледа футбол и в частност Реал Мадрид.

"Дано Томас Мюлер се пенсионира в Байерн"
Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер сподели, че иска да види офанзивния полузащитник Томас Мюлер на сатдион "Алианц Арена" поне още десетина години.

Кийн към Ашли Йънг: Ти си пълен позор!
Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн също разкритикува остро полузащитника на клуба Ашли Йънг, който действаше като бек в мача срещу ЦСКА Москва.

"Не зная защо се чупим"
Крайният защитник на европейския шампион Барселона Дани Алвеш няма представа каква е причината за честите контузии в отбора през този сезон.

"Искам 100% владеене на топката"
Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола заяви след гръмката победа с 5:1 над Арсенал, че иска да види 100% задържане на топката от своя отбор.

"Най-големият ми страх е Пеп да поеме Юнайтед"
Легендарният вратар на Манчестър Юнайтед – Петър Шмайхел, заяви, че най-големият му страх е Пеп Гуардиола да поеме "червените дяволи".

"Тухел ме отвори"
Полузащитникът на Борусия Дортмунд Мхитарян даде интервю за германската телевизия Sport1, в което разкрива, че е като прероден основно заради новия си треньор Томас Тухел.

"За африканците успехът е пари, коли и секс"
Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре разкритикува футболистите от Африка и ги упрекна, че манталитетът им пречи да постигнат нещо голямо във футбола.

"Гуардиола затвори много усти"
Бившият треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти похвали колегата си Пеп Гуардиола, че е успял да наложи "тики-така" и в Байерн Мюнхен след успешния 4-годишен престой в Барселона.

Скоулс към Йънг: Спри да се гмуркаш!
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс се изказа критично към поредната симулация на Ашли Йънг, който се опита да си изпроси евтина дузпа срещу ЦСКА Москва.

"Ще стъжним живота на Манчестър Сити"
Треньорът на Севиля Унай Емери се закани, че неговите футболисти ще направят живота на Манчестър Сити много труден, но "гражданите" спечелиха с 3:1 в Испания.

"Сменяш ли жена си след всеки проблем с нея?"
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи забавно сравнение, когато беше попитан дали вече прави планове кои футболисти да разкара и кои да вземе през зимния трансферен прозорец.

"Меси? Аз съм №1!"
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е уверен, че е по-добър от големия си конкурент за №1 в света Лео Меси.

"Имам нужда от врагове"
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо каза, че се отнася спокойно към ненавистниците.

Вижте ТУК още спортни бисери!