Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Представяме ви поредната порция от рубриката ни "Бисери на седмицата".

В нея както винаги вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните дни.

Предоставяме ви нашия избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

Приятно забавление! :)

 


"Гриша Ганчев не е кротушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството"
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев взе отношение по словесните престрелки между Кирил Домусчиев и грандовете Левски и ЦСКА.

"Ливърпул е като куче без играчка. Например, ако изхвърлите любимата му играчка, то мисли, че няма нужда от нея, то иска да играе с друга. За него процесът на игра с играчка е важен. Нещо подобно, което искам да видя в Ливърпул"
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сравни отбора си с куче, което е останало без любимата си играчка.

"Този Полачек е слаб вратар, Митрев е като Буфон пред него"
Това заяви бившият футболист, а понастоящем футболен мениджър, Урош Голубович.

"Не се отдалечавай"
Легендата на Барселона Христо Стоичков присъства на пресконференцията на наставника на каталунците Ернесто Валверде преди домакинството срещу Интер от Шампионската лига. Камата зададе последния въпрос, предлагайки на Валверде да замести контузения Лионел Меси и да играе като ляво крило и получи именно този отговор.

"Това е фантастичен, невероятен отбор! Най-добрият в света!"
Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро подходи с ирония към въпрос, който го върна към мача с Левски, който червените загубиха с 0:1.

"Агентът на Цветкович е лъжец. Разбирам желанието на Бански да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това"
Пореден цирк на "Герена": Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отхвърли информациите, че от клуба не са водени разговори за продължаването на договора на десния защитник Милош Цветкович.

"Суперлигата ще ликвидира топ-първенствата. Аз се радвам, че нейното създаване вече не е моя отговорност, защото вече не съм председател на асоциацията на европейските клубове"
Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен и бивш дългогодишен председател на асоциацията на европейските клубове Карл-Хайнц Румениге смени плочата, след като напусна поста си миналата година...

"Хвърлихме 8 милиона в канала! Едни пият и се веселят, а балъците плащат накрая"
Босът на "червените" Гриша Ганчев коментира сагата с емблемата.

"Русев да си гледа козирката, другият е нагъл крадец"
Така собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отговори на босовете на Левски и ЦСКА, съответно Спас Русев и Гриша Ганчев.

"Беше ни много трудно. Атлетико е страхотен отбор с един от най-добрите треньори в света"
Това заяви наставникът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавре след 4:0 над "дюшекчиите" в сряда...

"To" си призна, стават още по-нагли"
Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев направи изявление, публикувано на официалния сайт на клуба, с което продължи словесната престрелка с ръководството на Лудогорец.

"Милан няма да ме уволни"
Треньорът на "росонерите" Рино Гатузо вижда в бъдещето...

"Фюри е сериозен съперник, но съм готов да го размажа"
Кобрата го играе дипломат, който няма търпение да бие...

"Играем секси футбол"
Арсенал е показал „секси футбол“ при победата си над Лестър, обяви Месут Йозил, който бе избран за играч на мача, а носи и капитанската лента. 

"Не ме обичат заради требъла с Интер"
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Моуриньо се заяде с тифозите на Ювентус.

"Всеки ще яде бой от Байерн до края на годината"
 Крилото на тима Ариен Робен рязко вдигна летвата след втората поредна победа..

"Отборът е поел по добър път"
Това заяви Диего Симеоне след загубата на Атлетико с 0:4 в Дортмунд..

"Живеем в два паралелни свята"
Председателят на Надзорния съвет на Левски Спас Русев излезе с изявление пред клубния сайт. В него той отговори тактично на вчерашните нападки на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. В тях босът на разградчани заяви, че на "Герена" трябва да си гледат играта, селекцията и козирката.

"Челси постигна феноменален резултат срещу нас"
Това заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед след равенството 2:2 с бившия си отбор.


Още бисери от света на спорта четете ТУК!