Селекционерът на Германия Йоахим Льов заяви, че в някои ситуации на възпитаниците му им е липсвал опит при историческото поражение с 0:2 от Англия на осминафиналите на Евро 2020. 

"Качеството е налице, но това е фаза на елиминации. Може би в някои ситуации ни липсваше опит. Във всеки мач сме имали моменти, в които не сме били достатъчно ефективни, дори срещу Португалия", започна Йоги.

"Имаме качество, но е имало моменти, в които не сме налагали нашата игра и заради това винаги могат да ни накажат и да ни елиминират. Щом ни вкараха, знаех, че ще бъде много трудно да се върнем. Отидох в съблекалнята много разочарован. Нямахме този късмет накрая, за да изравним."

Льов отдели малко време, за да благодари на всички хора, които бяха до него през последните 15 години. По този начин вероятно той се сбогува с националния тим.

"През тези години имаше много положителни неща, от Световната купа у дома през 2006 година, до най-добрия момент, когато спечелихме Световната титла през 2014 година", добави спецът, цитиран от "Труд".