Легендарният Марин Бакалов, който е възпитаник на школата на Ботев Пловдив, но е бивш играч и на ЦСКА, коментира пред Gol.bg ситуацията при „червените“. Той е ставал шампион с екипа на армейците през сезон 1989/1990.

Бакалов призна, че не може да си обясни на какво се дължи краха на ЦСКА при домакинствата на Локомотив Пловдив и Пирин Бл, след които на практика стана ясно, че мечтата за детрониране на Лудогорец отново угасна.

„Мисля, че амбициите на ЦСКА да спечелят титлата  през този сезон приключиха. Както и в предишни години, до определено време отборът е битката, но след това всичко приключва.

Аз съм страничен наблюдател, но останах изненадан най-вече от загубата от Пирин Бл. Това са резултати, които ЦСКА никога не си е позволявал. Клубът си има ръководство, което си носи отговорността и съответно си правят и изводите. Няма как да им се отрази това, че не домакинстват на стадион „Българска армия“, а на „Васил Левски“. Там спечелиха дербито срещу Левски, а и са свикнали големите мачове на ЦСКА да са на Националния стадион. Не мога да си обясня на какво се дължи този голям крах срещу Локомотив Пловдив и Пирин Бл, след като се справиха с Левски в дербито“, коментира легендата пред медията ни.

„Когато няма резултати, треньорът никой не може да го спаси“, завърши Бакалов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Марин Бакалов пред Gol.bg: Предпочитам Ботев Пд да спечели Купата и да играе в Европа

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg

Снимка: Официален сайт на ЦСКА