Бившият треньор на ЦСКА и селекционер на младежкия национален отбор на България – Александър Станков, коментира пред Gol.bg и носещите за пореден път в публичното пространство слухове за напускането на ЦСКА от страна на фамилия Ганчеви. Според информациите, Гриша Ганчев и синът му Данаил планират да се оттеглят след края на сезона.

Дори се спекулира, че крупният бизнесмен Валтер Папазки, чиято букмейкърска къща се превърна в основен спонсор на клуба, предлага огромна сума за акциите на клуба. Според колегите от „Lupa“ става въпрос за около 80 млн. лева.

Самият Станков, който е генетично свързан с ЦСКА, даде обширно интервю пред медията ни, в което сподели мнението си и за информацията за оттегляне на Гриша Ганчев. В първата част от изказването си 59-годишният специалист, който е трикратен старши треньор на армейците, анализира ситуацията около уволнението на Нестор Ел Маестро, като изрази мнението си и за Стамен Белчев, който отново поне засега влезе в ролята на временен „спасител“. Във втората част от изказването си Станков подчерта, че в ЦСКА има нужда от рестарт, но намекна, че има и странични причини, които спират армейците отново да станат шампиони.

„Не мога да го коментирам това нещо, защото не знам какво му се върти в главата на г-н Ганчев. Този слух за оттеглянето му е отдавна и се появява почти всяка година.  Преекспонира се!

„Доколкото съм запознат, намеренията на г-н Папазки като съдружие в клуба са повече свързани с изграждане на инфраструктурата. Не знам дали той изобщо има желание да се занимава изцяло с футбол, но не мога да се наема да коментирам неща, които действително не знам“, заяви Станков пред Gol.bg .

ВИЖТЕ ОЩЕ: Станков разби Ел Маестро пред Gol.bg: Не е  и сънувал, че ще води голям клуб като ЦСКА

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кръвно свързан с ЦСКА пред Gol.bg: В клуба витае заблуда, някои  хора лежат на стари лаври

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg