ЛеБрон Джеймс се отчете с 9 точки, 4 асистенции и 3 борби в първите си минути като играч на ЛА Лейкърс, който загуби със 107:124 от Денвър в предсезонен двубой. 

Суперзвездата блесна още в началото, като първо направи подаване без да гледа към Брандън Инграм, който заби, а след това наниза тройка от разстояние, за да отбележи първите си точки за Езерняците, макар и в неофициален мач. 

„Беше страхотно да се върна на паркета и да започна новото пътуване в кариерата си. Винаги е различно, когато сменяш екипа, но съм сигурен, че с времето ще свикна“ заяви Краля, който записа само 15 минути през първото полувреме и не се появи през второто. 

Джавел Макгий се отчете с калифорнийци със 17 точки, Брандън Инграм  добави 16, но Нъгетс не оставиха шансове на съперника си пред пълните трибуни на залата в Сан Диего, където се игра двубоя. Денвър доминираше в борба, като испанецът Хуанчо Ернангомес завърши с 19 точки, а Джамал Мъри вкара 18. 

В същото време в  друг двубой ДеМар ДеРозън дебютира за Сан Антонио при победата над Маями със 104:100. Той приключи със скромните 7 точки за 18 минути, но след това заяви, че не се притеснява и сега целта е просто да натрупа ритъм. 

В други мачове Бостън победи Шарлът със 115:112 след 20 точки на Кайри Ървинг, Чикаго се справи с Ню Орлийнс  със 128:116 след 37:19 в последната част, а ЛА Клипърс срази Сидни Кингс със 110:91.