Още по темата

 

Централният нападател на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски и крилото Кингсли Коман са се сбили на днешната тренировка, информира вестник "Билд".

Според най-тиражният европейски вестник двете звезди са стигнали до физическа саморазправа по време на закритото занимание тази сутрин.

В материала се уточнява, че случката изобщо не е била безобидна и очевидно напрежението между двамата е голямо, защото не става дума за бутане и блъскане.

Роберт и Кингсли са решили да решат спора с юмруци, след което са били разтървани от исполините Никлас Зюле и Джером Боатенг. Първоначалната размяна на думи била заменена със серия от юмруци в лицата, пише и списание "Шпорт Билд".

Треньорът Нико Ковач е пратил побойниците веднага в съблекалнята, след което тренировката е продължила. От лагера на шампионите отказаха коментар, като се очаква утре Ковач да разкрие детайли по време на пресконференцията си.

Куриозното е, че преди два дни Левандовски публикува снимка (долу) в Инстаграм, на която поддържа форма с бокс... Това не е първият случай, в който хрисимият на пръв поглед поляк създава напрежение на тренировка. Преди време той си разменяше реплики с Матс Хумелс. През май 2015 година Левандовски налетя на бой на друг световен шампион - Джером Боатенг.

Вижте тази публикация в Instagram.

Hard work always pays off #workout

Публикация, споделена от Robert Lewandowski (@_rl9) на