Манчестър Юнайтед подготвя зашеметяваща оферта от 100 милиона паунда за крилото на Борусия (Дортмунд) и националния отбор на Англия Джейдън Санчо, твърди в днешния си брой британското издание "Мирър".

Само преди броени дни Оле Гунар Солскяер подписа постоянен договор като наставник на "червените дяволи" и бе назначен на поста перманентно, а това ще му даде нужното спокойствие да си прави планове за лятната селекция на отбора.

И макар Санчо да е юноша на Манчестър Сити, той е отворен за преминаване на "Олд Трафорд". По този начин може сериозно да "натрие носовете" на надменните "граждани", които така и не му дадоха шанс да разгърне качествата си на "Етихад" и го пратиха в Бундеслигата.

От Борусия нямат никакво желание да се разделят с една от звездите си, но все пак се предполага, че въпросната оферта ще бъде достатъчна, за да може сделката да стане факт.

Припомняме, че Дортмунд плати за крилото едва 8 милиона паунда на Манчестър Сити преди малко над година и в крайна сметка ще регистрира огромна печалба от продажбата му.