От Челси ще прибегнат до "луда" оферта в размер на 50 милиона паунда за нападателя на Борнемут Калъм Уилсън в случай, че отборът не успее да се разбере с Ювентус и Милан за привличането на Гонсало Игуаин, твърди "Скай Спортс".

Аржентинецът е фаворит на Маурицио Сари, но казусът при него е доста сложен, тъй като той играе под наем на "Сан Сиро" от редиците на торинския гранд и в крайна сметка "сините" могат да останат с празни ръце поради тази причина, макар че вече е ясно, че самият футболист е договорил личните си условия.

Големият проблем е, че спортният директор на гранда от Милано Леонардо държи "Ел Пипита" да остане в тима и именно неговото желание може да осуети трансфера на нападателя и да накара столичният английски тим да се насочи към стрелеца на "черешките". 

Интересът към Калъм бе потвърден от Джанфранко Дзола, който е асистент на Сари, още през миналия месец, но проблемът е високата му цена от 50 милиона паунда. Все пак обаче в краен случай от лондонския тим ще извадят тази цифра.