Лудогорец не налучка ваксата в 1/16-финалните сблъсъци от Лига Европа срещу Милан. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла.

Според него треньорът на разградчани Димитър Димитров не е уцелил титулярния състав и в двата мача срещу италианския колос, но все пак допълни, че Херо е отличен специалист. "При предишни наставници Лудогорец имаше и късмет в Европа, но този път нямаше. Футболните богове бяха на страната на Милан", каза още Майкъла.

Той добави, че разградчани са играли добре срещу "росонерите", но лошият развой на срещата в България (0:3) е предрешила крайния изход. "Лудогорец започна добре, но допусна нелеп гол в края на първото полувреме. После Светослав Дяков удари греда, за да дойде глупавата дузпа. Отборът допусна елементарни попадения и нямаше връщане назад", смята Илиев.

Според него отпадането от Лига Европа няма да повлияе на "орлите" за представянето им в Първа лига. Той прогнозира победа с два гола разлика при гостуването на Ботев Пловдив и е на мнение, че Лудогорец ще продължи с хегемонията си у нас. "Разликата е огромна, особено във финансово отношение", допълни Майкъла.

Накрая той заяви, че Цветомир Панов не е трябвало да преминава в Разград, защото ще е резерва. "И след година ще се върне в Пловдив", завърши той.