Домакинството на Етър ще е обединяващ мач за ЦСКА. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла по повод неделната среща на "Българска армия".

"Червените" фенове са в еуфория, след като Гриша Ганчев и Юлиян Инджов платиха 8 милиона лева за емблемата. "За жалост няма да мога да отида на стадиона, защото ще съм в чужбина. Но очаквам по трибуните да има 12 000 привърженици. Това е мач за обединението на ЦСКА. Това вече е автентичният ЦСКА", заяви Майкъла пред нашата медия.

Относно крайния изход той заяви, че очаква успех с два гола разлика за "червените". "Ще пребием отбора на Красимир Балъков. Хванах се на бас с него, че ЦСКА печели убедително", заяви в типичния си стил Илиев.

Той коментира и днешната информация, че Тодор Неделев е сигурно ново попълнения на "армейците". "Дано дойде. Няма какво повече да даде на Ботев Пловдив и мястото му е в ЦСКА. Това е футболист, който харесвам изключително много ще е полезен за отбора ни. Ако го вземем, ще е трансфер №1 на Гриша Ганчев", заяви Майкъла.

Накрая той за пореден път заяви, че в Борисовата градина се нуждаят от нов централен защитник.