Галерия

Капитанът на Левски Иван Горанов заяви, че е понесъл много обиди след Вечното дерби с ЦСКА, спечелено от "сините" с 1:0.

В края на първото полувреме националът беше ударен от Едвин Джеси, за което крилото на "червените" получи директен червен картон. Според много специалисти, изгонването му е било пресилено.

"Доста се изговори по темата, излизаха различни хора да обясняват, че има червен картон или няма. В крайна сметка победили сме с 1:0, съдията е показал червен картон и това е. Доста обиди се изляха върху мен в дните след мача. Искам да запазя спокойствие и не искам да коментирам повече тази тема", заяви Горанов в интервю пред Блиц.

Относно смяната на собствеността на Левски, той каза, че тези неща не бива да влияят на футболистите. "Няколко пъти се събирахме и си казахаме, че тези неща не трябва да ни влияят на нас. Ние сме професионалисти и трябва да изпълняваме задълженията си. Говорихме, че трябва да не мислим за това, а да се подготвим подобаващо по време на лагера", каза левият защитник.

Горанов заяви още, че се работи много лесно с Георги Дерменджиев и не пропусна да коментира утрешното столично дерби със Славия. В него Левски гони задължителна победа, за да не позволи да изостане на повече от 5 точки от лидера Лудогорец преди сблъсъка между двата отбора.

Вижте класирането в Първа лига!

"Напълно концентрирани сме за предстоящия мач. Лесни срещи няма и трябва да подходим максимално отговорно и мотивирано към всеки един двубой. Левски винаги трябва да е с много високи амбиции и изисквания. Хубаво е, че тази разлика се скъси, но в момента мислим само за мача със Славия. Трябва да победим, а след това вече има мач с Лудогорец. И след тези два сблъсъка ще се изяснят много неща и ще видим какво ще правим", завърши Горанов.