Звездата на Левски Паулиньо обяви, че "сините" по нищо не отстъпват на ЦСКА и Лудогорец. Крилото дори обяви, че Левски ще победи тези два отбора, както и Локо Пловдив, с който играе в предстоящия кръг. Както е известно, Паулиньо вкара два гола на Витоша (Бистрица) и спечели приза за футболист на шестия кръг в efbet Лига.

"Ще бъде сложен и труден мач за нас, но играем у дома и ще търсим трите точки. Именно заради това работим толкова сериозно тази седмица - за да търсим победа и да я постигнем. Целта ми е да вкарам възможно най-много голове и да помогна на терена, защото футболът е най-вече отборна игра. Достатъчно е да си тръгнем с три точки от срещата", заяви Паулиньо.

"Петър Хубчев има по-големи изисквания към нас и иска да изцеди максимума от нашите възможности. Не ни оставя дори за миг да помислим, че може да не се раздаваме на 100 процента. Работим и вървим по правилния път. Срещу по-малките отбори трябва да печелим задължително, за да играем със спокойствие и самочувствие срещу големите. Не отстъпваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме много добри футболисти и можем да ги победим. Готови сме да победим всеки един от отборите на върха, не виждам никакъв проблем", добави бразилското крило.

"Всички знаем, че на новите им трябва време и именно това търсим в тренировките. Определено се усеща, че ставаме по-силен колектив. С всеки изминал мач ставаме по-постоянни и по-обиграни, което ще ни помогне в следващите кръгове", продължи Паулиньо.

"Дали трансферът на Мариани ме стимулира? Винаги мисля за моята работа и това, което правя тук в Левски. Вярвам в съдбата и в това, че Господ е начертал път за всеки. Пожелавам успех на Давиде, а аз съм съсредоточен върху Левски. Другото - каквото Господ покаже. Миналата година беше трудна заради контузиите, които получавах. Връщах се на терена и се контузвах отново. Това беше много трудно за мен. Този път обаче направих добра подготовка и се старая в тренировките. Най-важното е да помагам на отбора", завърши той.