Халфът на Левски Филипе Нашименто е един от тези, чиито договори изтичат в края на кампанията. 24-годишният португалец ще получи предложение за нов, пише "Тема спорт". Той обаче няма да е с подобрени финансови условия, а дори занижени. Причината е, че полузащитникът не е със статут на титуляр.

През тази кампания той има 7 шампионатни мача, в които отбеляза 2 гола. Интересното е, че Филипе дори не попадаше в плановете на Петър Хубчев преди началото на сезона и дори бе на път да разтрогне договора си. Той обаче бе привикан на „Герена", след като швейцарецът Давиде Мариани бе продаден.

През миналата седмица договорът си с Левски удължи Станислав Костов. Централният нападател преподписа с клуба до лятото на 2022 година. Той пристигна на „Герена" в началото на 2018-а, а през миналата кампания стана голмайстор на елита с 24 попадения. Костов, който в момента се възстановява след претърпяна операция, има общо 56 мача за сините, в които е отбелязал 26 попадения.

В момента шефовете на столичани водят преговори за удължаването на контрактите на халфа Мартин Райнов и капитана Живко Миланов. И двамата са несменяеми титуляри в състава на Петър Хубчев.