Мнение на Петър Хубчев след победата на Левски с 2:0 над гостуващия Царско село в 17-ия кръг на футболния шампионат:

"Изиграхме едно много добро първо полувреме. През второ полувреме не съм толкова доволен, но контролирахме мача и не оставихме на противника да създаде никакво положение.

Преди почивката всичко беше наред, топката вървеше бързо, създадохме ситуации, вкарахме два гола. Това е един от мачовете, в които победата е най-важна, никой не те пита как си спечелил.

Търпението е много важно в такива срещи срещу по-прибрани съперници, да държим топката дълго време, да правим точни пасове дори на малко разстояние, да има повече движение.

Нямахме кой знае колко положения, но каквото имахме, го вкарахме. Няма как да не бъдем доволни в това отношение. Паузата в първенството този път дойде в много подходящ момент за нас. Вече всички са здрави и тренират.

Няма по-хубаво от това за един треньор. Дори и Станислав Костов се готви на 100 процента. Ако така върви възстановяването и тренировките, той може да играе още преди Нова година. Трябва да запазим постоянството, както и да подобрим някои неща, които ние си знаем в съблекалнята".