Един от героите за Лудогорец срещу Левски Марселиньо изрази задоволството си от успеха с 2:0 срещу "сините" на "Герена".

Той обяви, че Стойчо Стоев е помогнал на тима да играе по-агресивно, макар че го тренира от едва два дни, а освен това даде да се разбере, че успехът е важна крачка към нова и поредна титла за отбора. 

„Много важна победа. Мач, който трябваше да бъде спечелен, ако искаш да си шампион. Тази победа ще ни даде самочувствие и на практика е много важна в борбата за титлата”, заяви кариоката.

„При първия гол пресата ни помогна да вкараме. Радвам се, че успях да отбележа и да помогна за успеха”.

„Не искахме да позволим на Левски да контролира мача, тъй като с тази атмосфера щяха да имат доста по-високо самочувствие. Просто търсехме победата от самото начало до самия край”.

„Когато играеш дерби, тогава винаги е трудно, но в крайна сметка победата е важна за нас”.

„Познаваме се добре със Стойчо Стоев. Човекът е дошъл при нас да помогне. От два дни ни тренира. С него играем по-агресивно. Определено това си пролича”.

„Започна сезона малко зле, това е вярно, но ние обичаме при нас да има напрежение и в крайна сметка се измъкнахме от неприятната серия”.

„Има още много време до титлата. Този мач бе много важен за нас и трябваше да го вземем, както направихме, но до самия край на шампионата има още много срещи”.