Реал Мадрид - Гранада, мач от 17-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сантяго Бернабеу", начало 21.00 часа


Групата на Реал Мадрид:
Вратари: Касияс, Адан, Хесус
Защитници: Рамос, Марсело, Варан, Албиол
Полузащитници: Ласана Диара, Кедира, Чаби Алонсо, Йозил, Кака, Кайехон, Гранеро, Шахин, Алтънтоп
Нападатели: Роналдо, Игуаин, Бензема

Контузени: Карвальо, Коентрао, Арбелоа, Ди Мария
Наказан: Пепе


Групата на Гранада:
Вратари: Роберто, Хосе Хуан
Защитници: Сигуейра, Ниом, Давид Кортес, Иниго Лопес, Диакате, Маинц
Полузащитници: Микел Рико, Фран Рико, Абел Гомес, Дани Бенитес, Йебда, Мартинс, Хайме Ромеро
Нападатели: Ихало, Хейхо, Уче

ПРОГНОЗА:
Реал Мадрид посреща новака Гранада в първия мач от първенството за новата година. А тя не започна много убедително за белите, които проспаха първото полувреме срещу Малага в осминафиналите за купата на Испания и трябваше сериозно да се напъват през второто, за да измъкнат победа с 3:2.

Развоят в онзи мач обаче по всяка вероятност ще послужи за отрезвяване на футболистите на Реал след новогодишните празници и в сегашния двубой с Гранада те ще започнат пределно мобилизирани от самото начало.

Жозе Моуриньо бе зарадван от новината за възстановяването на Серхио Рамос, който може да започне като титуляр и така да запълни дупката от липсата на наказания Пепе. Марсело пък ще празнува днес точно 5 години от дебюта си за Реал Мадрид.

Ситуацията в защита обаче не е най-важната, тъй като Гранада е отборът с най-лошо нападение в Примера. Тимът е вкарал само 10 гола за 16 мача, а топ-реализатор е Гилерме с внушителните 2 попадения.

За сметка на това гостите имат прилична защита, която е допуснала само 16 гола. Сега обаче тя ще бъде поставена на сериозно изпитание на "Сантяго Бербабеу".

Резултат: 4:0