Защитникът на Левски Иван Горанов не скри разочарованието си след срамното отпадане от Вадуц още в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Не знам какво да кажа, не се получиха нещата, допуснахме лек гол, но съумяхме да се върнем в мача, даже и да поведем. Наистина, не знам какво да кажа.

Понякога е така - не влизат положенията, но мисля, че всички заедно да погледнем какво не сме направили. Трябва да се представяме на друго ниво, защото започна тепърва сезонът.

Нормално е феновете да са разочаровани, защото им се събра повече. След много работа и себераздаване, ще се върнем на правилния път. Имаме големи амбиции и ще бъде тежко. Нямаме право да съжаляваме и да изпадаме в кризи, а да влезем бързо в час

Колективно сгрешихме, ние сме отбор, не може да се обвинява даден човек. Разбира се, че е срамно да отпаднеш от отбор от Лихтенщайн! Всеки, който е сложил фланелката на отбора трябва да се раздава.

И Антонио Вутов, и Васил Панайотов, бяха хора, които се раздават, сега ги няма, но има други, които трябва да го правят", каза Горанов.