Още по темата

 

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов сподели след победата над Титоград с 4:0, че "червените" на практика вече са се класирали за следващия етап в Лига Европа, стига да не допуснат "някакви невероятни глупости" след седмица.

"Това беше началото, което очаквахме и за което се готвехме на лагера в Австрия. Добър мач се получи. Те бяха до първия гол. Знаехме, че ако вкараме, те отиват на 4-5.

Да не казвам голяма дума, но мисля, че решихме интригата в мача. Стига да не направим невероятни глупости там, продължаваме напред. Именно 25-годишният Малинов реализира четвъртия гол за ЦСКА в срещата, разписвайки се с воле от почти 40 метра след подарък от противниковия вратар Саша Иванович.

Импулсивно стана голът. Топката ми падна на десния крак и реших да опитам. Така се получи голът. За мен няма значение дали играя по-напред или по-назад, давам всичко за отбора. Пак повтарям – получи се импулсивно.

Отдавам ситуациите пред Титоград на нашата припряност. Малко повече напрежение има в първия официален мач. От днес започваме да мислим за двубоя срещу Етър, едва след него ще се концентрираме върху следващия съперник. Смятам, че в реванша ще се справим без проблеми", каза Малинов.