Ман Сити - Фулъм, среща от Висшата лига на Англия, стадион "Етихад", начало 17.00 часа.

Последните 10 срещи на Ман Сити във всички турнири: Общо 7 победи, 1 равенство и 2 загуби. От тях 3 победи и 2 загуби в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Фулъм във всички турнири: Общо 4 победи, 2 равенства и 4 загуби. От тях 1 равенство и 2 загуби в последните 3 гостувания.

В последните 10 директни срещи домакините имат 7 победи, гостите нямат победа и 3 пъти са завършили наравно. На домашния терен на Манчестър Сити имат изиграни 5 срещи, като домакините имат 3 победи, гостите нямат победа и 2 пъти са завършили наравно.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Ман Сити е тотален фаворит в срещата и всичко друго освен домакинска победа ще е супер сензация и изненада.

"Гражданите" вече направиха лек гаф и извъртяха едно равенство във Висшата лига, което ги смъкна до четвъртото място, на две точки от Лидерите Ливърпул и Челси.

Този сезон Сити определено ще води люта битка с тези два отбора за шампионската титла и всяка издънка може да се окаже фатална.

Момчетата на Пеп Гуардиола са тотални господари на "Етихад", където не са губили в последните си пет мача. От своя страна пък Фулъм няма победа над Сити в последните пет срещи между двата отбора.

Това красноречиво говори за предимството на "гражданите" в тази среща. Гуардиола отново ще заложи на Кун Агуеро в атака, който има три попадения. Гостите обаче също имат изявен реализатор в лицето на Александър Митрович.

Като цяло лондончани не трябва да бъдат подценявани и са способни на изненада, но точно днес срещу този тим на Сити едва ли имат шанс дори и за точка.

Водещите световни букмейкъри дават изцяло предимство за Сити. Нашата прогноза също е за убедителна домакинска победа.

Резултат: Ман Сити - Фулъм 3:1