Лион - Ман Сити, среща от група "F" на Шампионската лига, стадион "Парк Олимпик Лион", начало 22.00 часа.

В тази група лидер е Сити с 9 точки, следва Лион с шест, Хофенхайм има 3 пункта, а Шахтьор е с две точки.

Последните 10 срещи на Лион във всички турнири: Общо 4 победи, 5 равенства и 1 загуба. От тях 2 победи и 4 равенства в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Ман Сити във всички турнири: Общо 9 победи и 1 равенство. От тях 4 победи и 1 равенство в последните 5 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА:

Ман Сити се намира в страхотна форма и този сезон мачка всичко наред във Висшата лига и в Европа. "Гражданите" обаче се издъниха именно срещу Лион в Шампионската лига, след като паднаха с 2:1 от французите в Англия.

И двата отбора са със сериозни амбиции за първите места в групата и за продължаване напред в турнира. Равенството ще ги задоволи и именно това кара повечето световни букмейкъри да прогнозират стратегически хикс.

Лион също се намира в отлична форма, като французите нямат почти никакви кардинални проблеми с контузени и наказани играчи. Ман Сити ще се класира напред при равенство, а при победа ще спечели групата.

"Гражданите" се намират в серия от осем поредни победи във всички турнири и сега отново ще се хвърлят за трите точки. Лион пък е в серия от седем мача без загуба. “Хлапетата” се дънят този сезон в отбрана и именно днес ще се опитат да заздравят защитата си срещу атомното нападение на гостите. Ман Сити е фаворит в мача и може би по-близо до победата, но ние ще заложим на равенството.

Резултат: Лион - Ман Сити 1:1