ЦСКА - Берое, двубой от 15-ия кръг на "А" група, стадион "Българска армия". 18:00 часа. 

Групата на ЦСКА за мача: 

Вратари: Черни, Колев

Защитници: Василев, Попов, Менди, Фо-Поре, Грънчов

Полузащитници: Янчев, Чочев, Марсиньо, Гъргоров, Милисавлевич, Карачанаков, Косоко, М. Петров, Хауърд

Нападатели: Морейра, Кировски, Долапчиев

Контузени: Няма

Наказани: В. Илиев

Вероятен състав: Черни, Василев, Попов, Менди, Фо-Поре, Янчев, Чочев, Марсиньо, Гъргоров, Милисавлевич, Морейра

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са фаворити в този мач, тъй като се представят много по-силно от гостуващия тим, а освен това притежават и по-голяма класа от заралии.

ЦСКА продължава да бъде единственият отбор, който не е допуснал гол на свой терен от началото на сезона и домакините се представят като цяло много силно пред своя публика.

"Червените" имат 5 победи и 1 загуба в последните си шест шампионатни мача, което красноречиво говори за страхотната форма в която се намира отборът.

Гостите пък са записали 3 победи, 1 равен и 2 загуби за същия брой срещи от родния елит, като тимът не се намира в най-доброто си състояние.

Освен това Берое не е силен гост и тимът има 3 загуби при последните си 4 визити в родния шампионат. 

Треньорът на домакините Стойчо Младенов няма да може да разчита в днешния мач на Вальо Илиев, който е наказан.

Освен това Мамади Сидибе не попадна в групата, но пък за сметка на това Ангел Грънчов е в нея. Мартин Петров също попадна в групата на отбора и се очаква днес да направи своя повторен дебют за "Червените".

Крилото обаче по всяка вероятност ще остане първоначално резерва, тъй като не се намира в добро кондиционно състояние и няма игрова практика.

Гостите също имат своите кадрови проблеми и ще бъдат без контузените Владимир Зафиров, Костадин Стоянов, Амир Саюд и Георги Костадинов.  

Към днешна дата ЦСКА е на 4-ото място с актив от 26 точки, като тимът е на 8 точки от върха. Берое е на 9-ата позиция с 19 точки.

Балансът в преките мачове между двата отбора показва категорично предимство за ЦСКА с 63 победи, 20 равенства и 9 загуби.

Нашата прогноза за изхода на този мач е успех с два чисти гола за "Червените".

Резултат: ЦСКА - Берое 2:0